tirsdag den 11. december 2012

December update.

Så er det December og selvom jeg går hjemme med Markus synes jeg nok at tiden flyver afsted. På scrap fronten er jeg kommet med på design teamet hos Picturing the World og jeg har i øjeblikket travlt med juleudfordringerne.
I weekenderne mødes jeg med familien og vi har travlt med juleforberedelserne. I søndags blev der bagt både brunkager og vaniliekranse. Så er det klaret, næste weekend står den på konfekt.
Efter min mor ikke længere er hos os er der nogle af juletraditionerne der bliver revuderet, hun har jo altid sørget for det hele og sørget for at få os alle samlet. Hver søndag i advent var der dækket op med det fineste bord og pakker til alle. Det er jo ikke det samme uden hende men jeg må stolt sige at min far sandelig er kommet efter det. Og så har vi besluttet at skiftes hver søndag til at komme med adventspakkerne.
Og sneen gør jo at julestemningen rykker lidt tættere på, gad vide om den bliver liggende helt til juleaften? Her er ihvertfald et billede af Markus som er kommet ud og ligge i sneen. Han er tæt på 7 måneder nu, hvor går det stærkt. 
 
Susanne.

1 kommentar:

  1. Hvor er han dog cute! Dejligt at se dig igen igår ;-) Jeg kan ikke huske om du kommer næste tirsdag, men ellers må du have en rigtig glædelig jul og et godt nytår ;-)

    SvarSlet