søndag den 14. august 2011

Hvem savner mig?

Min mand og jeg har fundet jordens sødeste killing, han er ganske kær og det ligner at han ikke er andet end 1½ el. 2 mdr gammel. Det var i fredags og der er absolut ingen internater der tager imod i en weekend. Problemet er at vores egen kat føler sig truet, han bliver øjebliklig bange for at miste sit hjem og sin familie. Så efter han opdagede den lille katte pjevs er han kun lige kommet ind for at spise ellers har vi ikke set noget til ham.

Da vi fandt katten sad han 4 meter oppe i et træ og miavede konstant som kun en kat kan. Min mand fik fat på en stige og fik ham ned. Katten som var ganske lille kom med hjem og fik en skål kattepille som han meget forslugent åd på et øjeblik.

Jeg ringede til dyrlægevagten for at spørge hvad man gjorde når man fandt sådan en lille en. Han meddelte mig at man skulle sætte den for foden af træet og lade den være. Jeg var ganske chokeret. Jeg argumenterede at katten var for lille til at være ude, at den sansynligvis ville løbe ud på den store vej og blive kørt ned eller dø af sult. Han sagde at hvis alle tog de katte med som blev fundet på denne måde så ville man ha et stort problem. Så han var ikke til stor nytte, Min opfattelse af ham, var klart at han mente der bliver bragt for mange katte ind og at flere må klare sig selv. Hvordan kunne jeg bare sætte ham ned for foden af træet og gå min vej? Jeg står faktisk ligefrem i et dilema af dårlig samvittighed, for det bedste ville selvfølgelig være at katten fandt hjem igen og måske var der en chance for at den kunne finde hjem igen hvis jeg lod den være, men er bare så lille så der er også en chance for at den bare ville dø.

Vi har sat plakater med billede af katten op i hele kvarteret så er der nogen i nærheden der savner ham så kan de ikke undgå at se det. Vi har prøvet at ringe til alle katteinternater, men der lukket i weekenden. Så nu stor vi med den mest lækre og legesyge lille handkat, han er kælen og nysgerig og fuld af krudt. Men vi kan under ingen omstændigheder beholde ham selvom han kan få ethvert hjerte til at smelte.
Og her er han så:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar