onsdag den 23. juni 2010

Blomsterkort

Dette kort er lavet til en konkurrence hos StampARTic. Opgaven er at lave en kreation med blomster. Jeg har lavet et kort med et rigtig lækkert blomster stempel fra Hero arts. Jeg har desuden brugt embossing, distress inks og et par gamle papir rester.




søndag den 20. juni 2010

Quickutz

Jeg har fået 2 nye lækre alfabeter til min quickutz tang. Det er dem der hedder Blossom og Marigold. Jeg har valgt at købe dem i USA både fordi det er billigere men også fordi udvalget her i landet er begrænset, der er ingen af de danske scrapbutikker der tager det hjem mere. Det vil sige at hvad man kan få er rester. Jeg har fundet et rigtig godt sted at bestille fra det hedder my scrapbookingplace de har mange alfabeter at vælge imellem og de er rimelig billige. Blossom kostede mig 72$ med forsendelse det er ca 440 kr, Marigold kostede 93$ dvs ca 560kr. Hvis du bliver taget i tolden så bliver det selvfølgelig lidt dyrere.

Kort til den nyfødte baby.

Min "papsvigerinde" har fornylig fået en lille pige og genboen står også for at skulle ha en, inden for den næste måned, så jeg skulle lige bruge et par kort til at sætte på pakken. Baby stilen er ellers ikke noget jeg gør så meget i, jeg har kun dette ene stempel inden for genren, hvilket jeg må nyfortolke engang imellem, når der kommer en nyfødt i omgangskredsen. Det er i øvrigt et rigtig sødt stempel.



mandag den 14. juni 2010

4 års bryllupsdag.

Vi havde 4 års bryllupsdag i går. Og hvad tror i min mand kom og gav mig? En scrappetaske og en blok af det nye papir fra Tim Holtz. Ja så kan det næste ikke blive bedre, det slår da vidst "sig det med blomster". Billedet herunder er fra den dag vi blev gift.


søndag den 6. juni 2010

Juni måned i staudebedet.

Her er så lidt fra min have. Jeg vil lige vise et par af de staduer der står rigtig flot lige nu. den lille hvide blomst er en sølvknop, herefter er der to typer iris og en bonderose.









tirsdag den 1. juni 2010

Reste kort

Et par kort, lavet af layout rester. Papiret er som altid fra multiscrap. Fugleburene er trygt på en transparent og købt sådan. Den nederste store florish er en sizzix model, standset i en papkasse og strøget over med distress ink. Blomstergrenen er fra silhouette.